We maken hotels weer gezond!

Interacco is een internationaal assistentie- en adviesbureau voor toeristische accommodaties over de hele wereld. Wij bieden objectieve analysesdeskundig advies en training voor uw hotelB&Bhostelresorthomestaycamping of serviced appartements / villa’s. Met onze praktische  aanpak zullen we u helpen, adviseren en trainen om uw doelen te bereiken.

Read more…

Over Interacco

Testimonium

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze B&B onderging zware werkdruk. We hadden bijna elke dag een dozijn dubbele boekingen, ontevreden gasten, gefrustreerd personeel en misgelopen inkomsten. Interacco vergemakkelijkte ons werkproces, stelde procedures op en streek onze reserveringsafdeling glad. Onze boekingen stegen met 40%, de inkomsten haalden zelfs een stijging van 60% en sindsdien hebben we nooit meer een dubbele boeking gehad. Dankzij het personeel van Interacco is alles nu in rustig vaarwater gekomen.
Veronika
Manager B&B Kalkmarkt Suites, Amsterdam, Nederland
In het begin wisten we niet hoe we met de westerse markt moesten omgaan. Met de hulp van Interacco hebben we een diepgaande marketingstrategie gecreëerd en een toename van meer dan 70% van deze markt behaalt. Bedankt jongens! Zonder jullie hadden we dit nooit bereikt!
Chulaluk Leekumjorn
Managing Director, Add Apartments Bangkok, Thailand
Met de hulp van Interacco zijn we erin geslaagd om onze Housekeeping in een soepele organisatie te transformeren. We hebben nauwelijks meer klachten over onze huishouding. Iedereen weet wat hij nu moet doen en hoe het moet. Geen kleine eilanden meer maar één grote familie die allemaal samenwerkt voor hetzelfde doel. Ze hebben ook onze Front-office medewerkers getraind in het omgaan met gasten. Onze medewerkers weten nu precies hoe ze een ontevreden gast moeten veranderen in een zeer tevreden (herhalende) gast.
Pedro Rodrigues Silva
Eigenaar & Manager Club Hotel, Ibiza, Spanje

Onze klanten

Hotels

Resorts

B&B's

Serviced apartments

Tourism Offices

Tourism Boards

Touroperators

Destination Management Companies

Agencies

Contact us today and let’s discuss the possibilities