COVID-19 Veiligheidseisen en Audits

COVID-19 Veiligheidseisen en Audits

In deze hectische tijden van de aanhoudende pandemie en de daarmee samenhangende onzekerheden zijn veel gastenverblijven zich niet bewust van de specifieke aanpak van deze problematiek. Dit proces vereist een gedegen en gedetailleerd plan dat aan alle voorwaarden voldoet. Om veilig uw hotel te kunnen openen en weer gasten te ontvangen, eisen veel autoriteiten dat een hotel voldoet aan de eisen zoals gesteld in de procedures van de WHO en (lokale) overheden. Deze eisen worden gesteld aan een accommodatie om veilig te zijn en bevatten alle hygiënemaatregelen voor de gasten, de medewerkers en leveranciers.

Interacco helpt u bij het opzetten van deze gehele procedure en begeleidt u door het proces.

Om een ​​hotel Covid 19-proof te maken, moet het in het algemeen de volgende 3 stappen volgen:

  • Fase 1 (Plan): de accommodatie dient het vereiste beveiligingsbeleid, beveiligingsplan en beveiligingsprocedures te ontwikkelen
  • Fase 2 (Implementeren): Nadat fase 1 is voltooid, moet het hotel beginnen met fase 2, wat een succesvolle implementatie betekent van de vereiste veiligheidsprocedures, veiligheidsbeleid en veiligheidsplannen.
  • Fase 3 (verbeteren): voltooiing van deze fase betekent dat het hotel met succes de vereiste veiligheidsprocedures en -beleid kan handhaven en verbeteren. Dit vereist een audit om alle geïmplementeerde maatregelen te testen en te adviseren wanneer er verbeteringen nodig is.

Interacco kan u helpen bij het opzetten van dit hele proces, dat wil zeggen het opstellen van het beveiligingsplan, het beleid en de procedures en deze implementeren in uw hotel. Wanneer u ze al heeft geïmplementeerd, kunnen we een audit uitvoeren en rapporteren of dit correct is gedaan en waar het eventueel verbeterd kan worden. Wij voeren een onafhankelijk en klant georiënteerd onderzoek uit naar de werking van uw beleid mbt de Covid-19 regels.

Contact us today and let’s discuss the possibilities